Branduri

Telefon Samsung Galaxy S10 Lite, Super AMOLED Plus 6.7", 8GB RAM, 128GB Flash, 48+12+5MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android, Negru
461 Vizualizari
0 Salvari

Salveaza

Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Lite, Procesor Snapdragon 855, Octa-core, Super AMOLED Plus Capacitive touchscreen 6.7inch, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 48+12+5MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru)

( 0 Review-uri ) | Parerea ta

Bun venit Galaxy 10 - Cele mai importante experiențe Galaxy îți sunt acum mai accesibile: Culori concepute să strălucească de fiecare dată când le privești; facilități foto profesionale pentru toată lumea; Videoclipuri clare, fără tremur, chiar și în condiții slabe de iluminare; Baterie de 4.500 mAh (tip) - cu o capacitate care durează două zile.

More details

Produs indisponibil la data ultimei actualizari. Verifica disponibilitatea

2 269,99 lei

Descriere si detalii

Bun venit Galaxy 10ㅤㅤ

Cele mai importante experiențe Galaxy îți sunt acum mai accesibile

Design & Ecran

Culori concepute să strălucească de fiecare dată când le privești

Culorile prismatice ale S10 Lite arată uimitor de fiecare dată când le privești. Aspectul elegant 3D Glasstic vine în variantele Prism Black, Prism White și Prism Blue. Având curbe netede, care creează o aderență ergonomică, S10 Lite este o frumusețe de privit, stând confortabil în palma ta.

O viziune cu adevărat neîntreruptă a lumii tale

Acum poți vedea și poți face mai mult din ceea ce îți place, fără întrerupere. Afișajul Infinity-O al S10 Lite îți oferă spațiul maxim pentru a te juca, pe un ecran Super AMOLED Plus de 6,7" Full HD+¹²³. Afișajul din margine în margine are un senzor de proximitate încorporat, un senzor de lumină și un scaner de amprentă pe ecran.

1. Infinity Display: Un ecran din margine în margine, aproape fără ramă, din sticlă integral.
2. Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,7" în dreptunghi complet și de 6,6" cu utilizarea colțurilor rotunjite. Zona vizibilă este mai mică, datorită colțurilor rotunjite și decupajului pentru obiectivul foto.
3. Ecranul Super AMOLED Plus prezintă un aspect ergonomic, cu un panou de afișare subțire și ușor, ca urmare a adoptării tehnologiei flexibile OLED.

Îmbunătățește-ți experiența de vizualizare prin culori mai luminoase și mai clare

Indiferent dacă ești afară, la soare sau în interior, S10 Lite îți oferă o experiență cinematografică reală. S10 Lite te asigură că vei vedea culori uimitor de bogate și un contrast precis, exact așa cum au fost realizate cu HDR10+.

Camera

Facilități foto profesionale pentru toată lumea

Pentru fotografii vibrante, de înaltă rezoluție, zi sau noapte, începe să fotografiezi utilizând camera foto principală de 48MP . Comută la obiectivul foto ultra larg de 123° pentru peisaje care îți taie respirația. Apropie-te la o distanță de până la 4cm, pentru a descoperi cele mai fine detalii cu obiectivul macro și treci la obiectivul foto frontal, pentru a realiza selfie-uri bune de partajat, cu ajutorul camerei foto de 32MP.

* Galaxy S10 Lite are patru camere foto: una frontală și trei principale.

Videoclipuri clare, fără tremur, chiar și în condiții slabe de iluminare

Super Steady OIS îți oferă un unghi de corecție mai larg, permițându-ți adăugarea unei stabilități asemănătoare gimbal-ului și calitate UHD videoclipurilor și fotografiilor tale, în condiții de iluminare scăzută. Pentru cele mai pline scene de acțiune, treci la modul Super Steady, pentru o captare lină și constantă din momentul în care începi înregistrarea.

Filmează ca un profesionist, editează din mers

Ai realizat un videoclip grozav cu S10 Lite. Este timpul să adaugi o legendă memorabilă sau să-l combini cu un alt clip sau chiar să îl accelerezi. Cu toate acestea, alegi să adaugi propriul tău retuș, iar S10 Lite face acest lucru simplu și ușor cu o suită completă, integrată, de editare video.

Cuprinde mai mult - mult mai mult - cu obiectivul ultra larg

Obiectivul de 12MP ultra larg a fost construit pentru a surprinde lumea așa cum o faci cu privirea. Cu un unghi de cuprindere mai larg, de 123° scenele cu peisaje sunt prezentate integral, cu detalii perfecte, exact așa cum le-ai observat, făcând panoramele mai ușor de fotografiat.

Pixeli vibranți în fiecare filmare, zi sau noapte

În lumina soarelui sau a lunii, toate fotografiile realizate folosind camera principală de înaltă rezoluție, de 48MP, a S10 Lite, prind viață printr-o claritate strălucitoare a fiecărui pixel. Dispozitivul este echipat chiar și cu un zoom digital, care îți permite să te apropii, fără a sacrifica din calitatea imaginii.

Camera foto macro nu lasă niciun detaliu în urmă

Camera foto macro de 5MP a S10 Lite te aduce incredibil de aproape de toate detaliile frumoase. La o distanță optimă de 4cm, începi să capturezi mai multe detalii în fiecare moment, de la modele individuale, unice, de textură, la culori rafinate complex.

Bun venit selfie-ului

Pentru selfie-uri care atrag atenția de fiecare dată, treci la camera frontală de 32MP a S10 Lite. Cu Live Focus poți estompa (bookeh) fundalul tău, înainte sau după fotografiere, asigurându-te că focalizarea este întotdeauna asupra ta.

Performanță

Baterie de 4.500 mAh (tip) - cu o capacitate care durează două zile

Bateria pentru întreaga zi de 4.500 mAh (tip) a S10 Lite, nu este doar puternică, ci și inteligentă. Pe baza modelului tău de utilizare zilnică, ea optimizează consumul de energie, prin închiderea aplicațiilor utilizate rar¹. Acum ai putere de utilizare pe parcursul întregii zile, fără a-ți face griji cu privire la câtă baterie a mai rămas.

1. Valoare tipică testată în condițiile de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei, dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori.
2. Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic, cu un dispozitiv complet încărcat. Evaluat independent de Strategy Analytics în perioada 26.11.2019 - 04.12.2019, în Marea Britanie, cu versiuni pre-lansate ale SM-G770. Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

Super Fast Charging 2.0 - 30 de minute pentru a rezista toată ziua

Cu încărcare super rapidă, S10 Lite maximizează fiecare minut de încărcare. Așadar, chiar și o încărcare rapidă de 30 de minute în timpul micului dejun sau a unei pauze de cafea după-amiaza, este tot ce ai nevoie pentru a rezista pe parcursul întregii zile¹.

1. Evaluat de Samsung. Estimare față de rata medie de încărcare a versiunii pre-lansate a Galaxy S10 Lite, folosind încărcătorul din pachet, împreună cu profilul de utilizare a unui utilizator mediu/tipic. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori.

Urgentează-ți sarcinile multiple cu un procesor de ultimă generație

S10 Lite combină un procesor rapid cu un spațiu de stocare generos, oferindu-ți o experiență plăcută și receptivă, atunci când rezolvi sarcini multiple. S10 Lite dispune de variante mari de memorie RAM, de 8GB, precum și de o capacitate de stocare internă de 128GB, extensibilă până la 1TB, pentru un spațiu de stocare similar unui laptop, dar fără laptop¹²³.

1. Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară.
2. Cardul microSD se vinde separat. 3. Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

Game Booster oferă o experiență de joc mai plăcută

Maximizează performanța cu Game Booster. O interfață intuitivă îți permite să monitorizezi cu ușurință setările importante, astfel încât să te poți juca în cel mai bun mod, cu mai puțină distragere. Memorând modelele tale de utilizare, pentru a optimiza temperatura, bateria și memoria, Game Booster duce jocurile tale la un alt nivel.

Bucură-te de un stil de viață perfect conectat

Aplicația Link to Windows aduce experiența S10 Lite laptopului tău cu Windows 10. Acum poți trimite texte, poți răsfoi fotografii, primi notificări și poți chiar utiliza aplicațiile mobile direct de pe laptopul tău.

* Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau de transportator.
** Compatibilitatea și disponibilitatea funcțiilor și caracteristicilor pot varia în funcție de aplicație.
*** Pentru a-ți conecta telefonul la computer, activează ”Link to Windows” și utilizează aplicația ”Your Phone” de pe PC. Aplicația ”Your Phone” este încărcată pe PC-uri cu Windows 10, cu versiunea octombrie 2018 sau ulterioară și poate fi descărcată pentru Windows 10 versiunea aprilie 2018 sau ulterioară. Necesită un cont Microsoft.

Bixby maximizează posibilitățile zilei

Asistentul inteligent Bixby răspunde vocii tale. Simplifică-ți sarcinile cu ajutorul comenzilor rapide, alocând un cuvânt cheie sau o expresie unui grup de acțiuni¹. Utilizează camera pentru a traduce propoziții întregi dintr-o limbă străină, prin intermediul Bixby Vision modernizat².

1. Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de țară; Bixby recunoaște limbile selectate și anumite accente/dialecte; disponibilitatea funcțiilor Bixby și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară sau limbă; activarea datelor/WiFi este necesară pentru a opera complet funcțiile Bixby.
2. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară sau dispozitiv; interfața de utilizator se poate schimba și poate fi diferită în funcție de dispozitiv; disponibilitatea funcțiilor Bixby Vision și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară; toate informațiile, conținutul, imaginile sau rezultatele încercării de aici sunt furnizate de terți și acest conținut nu poate fi exact și nici nu reflectă cele mai actualizate informații.

Samsung Knox îți păstrează telefonul în siguranță, cu o protecție pe mai multe niveluri

Datele tale private sunt protejate de malware și de atacuri rău intenționate, folosind platforma de securitate Knox, cu suport hardware pe mai multe niveluri.

 • Comentarii
 • Path:
  1. Home
  2. >
   1. Telefoane & Tablete
   2. >
   3. Telefoane Mobile
   4. >
   5. Smartphone Android
   6. >
   7. Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Lite, Procesor Snapdragon 855, Octa-core, Super AMOLED Plus Capacitive touchscreen 6.7inch, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 48+12+5MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru)

  Scrie-ti parerea

  Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Lite, Procesor Snapdragon 855, Octa-core, Super AMOLED Plus Capacitive touchscreen 6.7inch, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 48+12+5MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru)

  Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Lite, Procesor Snapdragon 855, Octa-core, Super AMOLED Plus Capacitive touchscreen 6.7inch, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 48+12+5MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru)

  Bun venit Galaxy 10 - Cele mai importante experiențe Galaxy îți sunt acum mai accesibile: Culori concepute să strălucească de fiecare dată când le privești; facilități foto profesionale pentru toată lumea; Videoclipuri clare, fără tremur, chiar și în condiții slabe de iluminare; Baterie de 4.500 mAh (tip) - cu o capacitate care durează două zile.

  Scrie-ti parerea

  Produse similare