Branduri

Termeni și condiții de utilizare

Este necesară citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor, întrucât utilizarea acestui site echivalează cu acceptarea expresă și necondiționată a acestora. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați Termenii și Condițiile vă rugăm să nu continuați utilizarea acestui site.

Informații generale

www.instincttech.ro este un catalog online de promovare al firmelor din România care comercializează produse electronice și IT.

Informații despre produse

www.instincttech.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine informațiile despre produse, totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor afișate.

Comenzi

Site-ul www.instincttech.ro nu este implicat sub nici o formă în activitățile de tranzacționare. Tranzacțiile se vor efectua direct între magazinul online promovat și potențialul cumpărător. Prin apasărea butonului "Comandă" potențialul cumpărător va fi direcționat către pagina web a magazinului online care oferă produsul/serviciul respectiv.

Copyright

www.instincttech.ro nu solicită, pretinde sau oferă drepturi de propietate asupra materialelor furnizate prin ofertele postate, ci doar preia informațiile oferite de magazinele online promovate prin programe de afiliere.

Limitarea responsabilității

www.instincttech.ro nu își asumă responsabilitatea pentru calitatea produselor/serviciilor oferite de magazinele online promovate.

Dispoziții finale

www.instincttech.ro își rezervă dreptul de a modifica prezentele condiții de utilizare cât și formatul site-ului fără o notificare prealabilă pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și remedierea unor posibile disfuncționalități.

Prin folosirea serviciilor oferite de www.instincttech.ro orice vizitator își oferă acordul de a accepta termenii și condițiile expuse mai sus.