Branduri

Pret redus! Bratara Fitness Garmin Vivofit 4, Bluetooth, Negru
549 Vizualizari
0 Salvari

Salveaza

Bratara Fitness Garmin Vivofit 4, Bluetooth, Marimea S/M (Negru)

( 0 Review-uri ) | Parerea ta

Bratara Fitness Garmin Vivofit 4 monitorizeaza pasii, distanta si caloriile arse, monitorizeaza somnul si ofera un obiectiv personalizat de pasi parcursi zilnic. Poate fi utilizat in siguranta la inot si la dus.

More details

308,99 lei

289,00 lei

Pret redus cu 19,99 lei

Descriere si detalii

Tracker de activitate:

 • Cuprinde un afisaj color permanent pornit si baterie cu durata de viata de peste 1 an; nu necesita incarcare;
 • Monitorizeaza pasii, distanta si caloriile arse, monitorizeaza somnul si ofera un obiectiv personalizat de pasi parcursi zilnic;
 • Poate fi utilizat in siguranta la inot si la dus;
 • Se sincronizeaza periodic cu Garmin Connect, unde puteti sa salvati, sa planificati si sa distribuiti activitatile, sa va implicati in competitii sociale si multe altele;
 • Functia Garmin Move IQ detecteaza automat activitatea si clasifica tipul de activitate in Garmin Connect;
 • Gasiti mai multe moduri de a depasi performantele anterioare cu dispozitivul vívofit 4 usor de utilizat. Acesta va ofera monitorizarea activitatii si libertatea de a face miscare fara sa luati o pauza pentru reincarcare. Cu bateria sa cu durata de viata de peste 1 an, vívofit 4 este perfect de purtat 24/7, astfel incat sa va monitorizati intotdeauna activitatea, clasificand-o automat cu Move IQ si multe altele.

Poate fi purtat 24/7

Trackerul de activitate vívofit 4 va urmareste progresul 24/7 si va permite sa va debarasati de cablul de incarcare, datorita bateriei sale cu durata de viata de peste 1 an. Acesta poate fi de asemenea utilizat in siguranta la bazin sau la dus si afisajul color mereu pornit este luminos si usor de utilizat, chiar si in lumina solara. Lasati-va personalitatea sa iasa in evidenta personalizand ecranul cu teme de culoare, fete de ceas si fraze de text sau inlocuind bratara cu alta diferita. Bratarile accesoriu sunt disponibile in diverse culori si stiluri.

Confort la incheietura mainii dvs.

Cu vívofit 4, va oferim mai multe instrumente noi concepute pentru a va face viata mai confortabila. Utilizati widget-ul care afiseaza date meteo, ilustratii cu ceea ce va rezerva ziua. Setati o alarma in aplicatie care va porni de pe dispozitivul dvs. sau setati chiar un cronometru pentru numaratoare inversa de la incheietura mainii dvs. pentru a va reaminti cand este timpul sa opriti cuptorul. V-ati pierdut telefonul? vívofit 4 va poate ajuta si in aceasta privinta.

Puneti-va in miscare cu usurinta

Nu este nevoie sa porniti si sa opriti manual cronometrul de activitate — Move IQ se ocupa de acest aspect. Acesta poate sa captureze si sa clasifice automat diferite activitati precum mersul pe jos, alergarea, ciclismul, inotul si utilizarea unei biciclete eliptice. Pentru mers pe jos si alergari, acesta poate chiar sa porneasca automat un cronometru de activitate. Revizuiti mai tarziu datele capturate pe Garmin Connect.

Monitorizare personalizata a activitatii plus motivatie

Vívofit 4 va inspira sa va puneti in miscare. Pe langa monitorizarea pasilor, a distantei, a caloriilor arse si a somnului, acesta monitorizeaza si perioadele de inactivitate. O bara de miscare colorata se umple pentru a va anunta ca ati stationat prea mult timp. Resetati-o mergand pe jos cateva minute. vívofit 4 chiar invata nivelul dvs. curent de activitate, apoi va aloca un obiectiv zilnic fezabil. Pe masura ce atingeti aceste obiective, acesta va modifica obiectivul pentru ziua urmatoare, ajutandu-va sa faceti treptat tranzitia catre un stil de viata mai sanatos.

Partajare si competitie

Pe parcursul zilei, vívofit 4 se sincronizeaza periodic cu Garmin Connect. Aplicatia Garmin Connect va ajuta ca autodepasirea zilnica sa fie mai usoara ca oricand. Cardurile de activitate in culori vii atractive va furnizeaza dintr-o privire toate statisticile. Derulati in jos pentru a compara usor valorile totale zilnice cu rezultatele anterioare sau atingeti pentru a obtine informatii mai detaliate. Activitatile dvs. si alte masuratori ale conditiei fizice inregistrate de dispozitivul dvs. sunt prezentate cu detalii pline de culoare. Iar datele pe care le vizualizati sunt particularizate numai pentru dvs. si pentru modul dvs. de deplasare, fara alte detalii.

Competitii de pasi cu copiii dvs.

Utilizati functia Toe-to-Toe™ pentru a va chema copiii la o competitie de pasi. Trackerul de activitate vívofit 4 se poate conecta wireless la dispozitivul vívofit jr. 2 din apropiere al copilului dvs. sau chiar la alt dispozitiv vívofit 4 pentru a porni o competitie instantanee de pasi cronometrata. Totul este controlat chiar de la incheietura si, odata ce s-a terminat competitia, veti vedea amandoi numarul total de pasi din timpul competitiei unu la unu si veti afla cine a iesit invingator.

 • Comentarii
 • Path:
  1. Home
  2. >
   1. Telefoane & Tablete
   2. >
   3. Smartwatch
   4. >
   5. Bratari Fitness
   6. >
   7. Bratara Fitness Garmin Vivofit 4, Bluetooth, Marimea S/M (Negru)

  Scrie-ti parerea

  Bratara Fitness Garmin Vivofit 4, Bluetooth, Marimea S/M (Negru)

  Bratara Fitness Garmin Vivofit 4, Bluetooth, Marimea S/M (Negru)

  Bratara Fitness Garmin Vivofit 4 monitorizeaza pasii, distanta si caloriile arse, monitorizeaza somnul si ofera un obiectiv personalizat de pasi parcursi zilnic. Poate fi utilizat in siguranta la inot si la dus.

  Scrie-ti parerea

  Produse similare