Branduri

Sistem Home Cinema BOSE Lifestyle 600 (Alb)
1551 Vizualizari
0 Salvari

Salveaza

Sistem Home Cinema BOSE Lifestyle 600 (Alb)

( 0 Review-uri ) | Parerea ta

Sunet dinamic surround din cinci boxe premium Jewel Cube, adaptat încăperii pentru performanțe de înaltă calitate. Tehnologii multiple SoundTouch, QuietPort, Unify. Conectivitate WiFi și Bluetooth. Streaming de muzică wireless.

More details

17 599,99 lei

Descriere si detalii

Sunet dinamic surround din cinci boxe premium Jewel Cube, adaptat încăperii pentru performanțe de înaltă calitate
Tehnologii multiple SoundTouch, QuietPort, Unify
Conectivitate WiFi și Bluetooth
Streaming de muzică wireless - Internet radio, colecția ta de melodii și servicii muzicale (în România este disponibil Deezer)
Boxe premium Jewel Cube
Modul wireless Acoustimass
Compatibilitate 4K

Detaliile înseamnă totul. Așa că nu am facut niciun compromis

Prima dată observi designul minunat. Apoi îl pornești și sunetul puternic își face simțită prezența din noile boxe Jewel Cube. Dacă dorești performanță de excepție – și valoare – vei vedea ca sistemul home cinema Bose Lifestyle 600 împlinește aceste așteptări. Iar cu tehnologia SoundTouch inclusă, merge dincolo de sistemele home cinema convenționale. Pentru filme, sport și muzică – este o alegere minunată pentru a-i face pe toți pe deplin mulțumiți.

Priviți boxele...

Bose Jewel Cube reprezintă deja de multă vreme un simbol al sunetului impecabil din boxe de mici dimensiuni. Difuzoarele poziționate cu precizie în fiecare incintă reproduc o combinație a sunetului direct cu cel reflectat pentru o mai mare spațialitate și uniformitate pe intreaga arie de audiție. Oriunde te-ai poziționa, vei experimenta un sunet excepțional, ce adaugă profunzime și emoție oricărui material urmărit. Iar atunci când vrei să te relaxezi cu un playlist de melodii preferate, vei aprecia claritatea și amplitudinea muzicii tale.

Bose Jewel Cube sunt echipate cu tehnologia Direct/Reflecting, având difuzoare poziționate cu precizie în interiorul fiecărei boxe. Rezultatul este uimitor, un sunet la care te-ai aștepta de la boxe de dimensiuni mult mai mari. Sunt completate de boxa centrală Jewel Cube (ap. 15 cm lungime), mult mai mică decât boxa centrală OmniJewel (sistem Lifestyle 650).

Boxa centrală conferă dialoguri clare pentru filme și emisiuni TV și voci naturale pentru muzica preferată. Cu designul orizontal, se potrivește de minune cu TV-ul tău și este simplu de poziționat.

Bas puternic. Conectivitate wireless

Sistemul home cinema Bose Lifestyle 600 este mai mult decât boxele Jewel Cube. Primiți, de asemenea, performanță răsunătoare de bași pentru muzică și filme cu modulul wireless Acoustimass. Cu finisajul premium din sticlă securizată oferă sunet și stil în egală măsură. Difuzorul puternic și tehnologia QuietPort™ se combină pentru cea mai înaltă performanță din această clasă.

Declarațiile de eleganță continuă...

Liniile curbate ale consolei cu finisaj glossy sunt inconfundabile. Dincolo de aspectul impecabil, consola găzduiește tot ce ai nevoie în materie de tehnologie: conectivitate Bluetooth® și WiFi® pentru streaming de muzică wireless, compatibilitate video 4K, 6 intrări HDMI și multe altele. Totul controlabil cu telecomanda universală.

Mai puțin efort, mai multă muzică

Deși extrem de avansat din punct de vedere tehnologic, am proiectat sistemul home cinema Bose Lifestyle 600 să fie cât mai simplu de utilizat. Exista performanța home cinema premium pentru filme, TV și sport. Iar atunci când vrei să te bucuri de muzică, poți asculta oricum vrei, fără să te preocupi ce tehnologie este mai indicată. Sistemul home cinema Bose Lifestyle 600 este echipat cu tehnologia SoundTouch care îți permite să pui muzică simplu, folosind rețeaua WiFi a casei. Sau asculți direct din telefon ori tabletă folosind conectivitatea Bluetooth.

Control rapid și simplu pentru toată muzica

Muzica te preferată din boxe SoundTouch folosind aplicația SoundTouch. Nimic mai simplu. Ai control asupra întregii experiențe de audiție. Servicii de muzică precum Deezer (disponibil în România), Internet radio sau propria colecție muzicală. Personalizezi presetări pentru acces cu o singură atingere la muzica preferată și controlezi multiple sisteme SoundTouch din casă.

Proiectat să fie cât mai simplu

Tehnologia Unify te ghidează prin procesul de instalare cu mesaje pe ecran, iar calibrarea audio ADAPTiQ potrivește cu finețe sunetul pentru fiecare încăpere. Asculți folosind întreaga performanță înglobată în sistemele noastre. Boxele spate și modulul de bas se pot conecta wireless pentru mai multe posibilități de amplasare.

 • Comentarii
 • Path:
  1. Home
  2. >
   1. Audio & Video
   2. >
   3. TV & Multimedia
   4. >
   5. Home Audio
   6. >
   7. Sisteme Home Cinema
   8. >
   9. Sistem Home Cinema BOSE Lifestyle 600 (Alb)

  Scrie-ti parerea

  Sistem Home Cinema BOSE Lifestyle 600 (Alb)

  Sistem Home Cinema BOSE Lifestyle 600 (Alb)

  Sunet dinamic surround din cinci boxe premium Jewel Cube, adaptat încăperii pentru performanțe de înaltă calitate. Tehnologii multiple SoundTouch, QuietPort, Unify. Conectivitate WiFi și Bluetooth. Streaming de muzică wireless.

  Scrie-ti parerea

  Produse similare