Laptop Dell Latitude 7400, 14inch FHD, Negru
1323 Vizualizari
0 Salvari

Salveaza

Laptop Dell Latitude 7400 (Procesor Intel® Core™ i5-8265U (6M Cache, up to 3.90 GHz), Whiskey Lake, 14inch FHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Negru)

( 0 Review-uri ) | Parerea ta

Dell Latitude 7400 - Incepeti sa lucrati mai repede, Ramaneti sincronizat, Simtiti-va sigur.

More details

7.299,99 lei

Descriere si detalii

Incepeti sa lucrati mai repede

Porniti mai repede ziua de lucru prin conectarea cu cititorul de amprente optionale pe butonul de pornire sau cu camera IR optionala + Windows Hello pentru autentificare perfecta.

Ramaneti sincronizat: gratie functiei Modern Standby, puteti relua activitatea rapid cand va treziti sistemul, deoarece Wi-Fi ruleaza in fundal.

Functioneaza oriunde: Alaturati-va automat celei mai puternice conexiuni Wi-Fi disponibile cu ExpressConnect. Chiar si fara Wi-Fi, experimentati o mai buna transmisie, descarcare si conferinta video cu o imbunatatire de pana la 233% a vitezei WWAN gen over gen cu optiunea noastra de 1.0 Gbps (CAT 16). * Ramai conectat la prima solutie de reglare dinamica a antenelor 4x4 intr-un computer *care ofera banda larga mobila fiabila, in special in zonele cu semnal slab. Cele doua antene suplimentare actioneaza ca „urechi” suplimentare, ceea ce duce la viteze de pana la 70% mai rapide. * Reglarea dinamica a antenei permite acoperirea retelei globale, fara a fi nevoie sa schimbati piesele si pastreaza laptopul mic, cu bezele cu ecran ingust.

Putere pe parcursul zilei: mentineti munca curgand cu o baterie de inalta densitate si ExpressCharge, care permite o incarcare de 80% intr-o ora * . Cu Dell Power Manager, puteti alege intre patru moduri pentru a echilibra intre performanta optima a bateriei sau a puterii. Utilizarea panoului Super Low Power este cu 50% mai eficient decat panourile FHD standard, fara a compromite rezolutia, culoarea sau luminozitatea.

Performanta imbunatatita: Cele mai recente procesoare Intel® de a 8-a generatie pana la i7 Procesoare 4-Core ™ vPro ™ cresc productivitatea, gestionabilitatea si securitatea pentru afacerea dvs.

Gestioneaza si asigura-te cu usurinta

Simtiti-va sigur: confidentialitatea dvs. este mai bine protejata cu o optiune de declansare a camerei si un ecran digital SafeScreen. SafeScreen este o optiune a panoului de confidentialitate digitala, care ofera o mai buna eficienta energetica si un raport de contrast pentru a impiedica oamenii sa va vada ecranul.

Comoditate finala: gestionati toate punctele de baza ale Windows 10 dintr-o consola cu integrarea Dell Client Command Suite si integrarea VMware® Workspace ONE ™.

Conectare fara probleme: SafeID protejeaza datele de autentificare ale utilizatorului final cu cititorul de amprente optionale pe butonul de pornire si cititorul de carduri inteligente, astfel incat sa puteti lucra mai rapid.

Gestionare de la distanta: Extensiile unice vPro ™ Dell pot gestiona si executa diagnosticul de la distanta pe o flota de dispozitive, indiferent daca sunt pornite sau oprite.

Avem afacerea acoperita

ProDeploy Client Suite: Va ajutam sa implementati calculatoare cu viteza mai mare, mai putin efort si mai mult control. Veti directiona fiecare detaliu al implementarii dvs. cu portalul nostru TechDirect care prezinta un nivel de control, automatizare si simplitate fara precedent.

ProSupport: Permiteti-ne suportul hardware si software usor. ProSupport ofera acces 24x7 la limba locala, experti in tehnologie avansata, care va contacteaza atunci cand apar probleme critice. * Facem toate acestea, astfel incat sa va puteti concentra pe activitatea strategica care iti conduce afacerea inainte.

ProSupport Plus: Cu serviciul nostru de suport cel mai complet pentru PC - uri, veti obtine toate capacitatile de ProSupport plus prevenire esec hard disk, * reparatii pentru picaturi, scurgeri si scurgeri si retinere a hard disk-ului in cazul inlocuirii. * In cultura actuala in miscare rapida, nu exista timp pentru oprire. Dell are spatele. Faceti upgrade la ProSupport Plus.

Review-uri

Path:
 1. Home
 2. >
  1. Calculatoare & Laptopuri
  2. >
  3. Laptopuri
  4. >
  5. Laptopuri standard
  6. >
  7. Laptop Dell Latitude 7400 (Procesor Intel® Core™ i5-8265U (6M Cache, up to 3.90 GHz), Whiskey Lake, 14inch FHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Negru)

Scrie o parere

Laptop Dell Latitude 7400 (Procesor Intel® Core™ i5-8265U (6M Cache, up to 3.90 GHz), Whiskey Lake, 14inch FHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Negru)

Laptop Dell Latitude 7400 (Procesor Intel® Core™ i5-8265U (6M Cache, up to 3.90 GHz), Whiskey Lake, 14inch FHD, 16GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Win10 Pro, Negru)

Dell Latitude 7400 - Incepeti sa lucrati mai repede, Ramaneti sincronizat, Simtiti-va sigur.

Produse similare